Testimoniale pacienti

In timp, mi-am dat seama ca oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai facut, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta” – Maya Angelou. 
Din pasiune pentru chirurgie si respect pentru oameni, aceste este principiul pe care intotdeauna il respect.

Am fost operata de dl. doctor francesco capelletti acum 10 ani de tumora pe colon! nu am cuvinte sa-i multumesc pentru profesionalismul si omenia de care a dat dovada in timpul sptalizarii mele!va doresc din suflet tot ce-i mai bun in viata si sa va ajute dumnezeu, sa va dea sanatate si sa puteti salva cat mai multe vieti, sunteti un inger pe pamant!

Florentina Dorneanu

Daca in tara aceasta exista un medic si un om acesta este dl. dr. capelletti francesco.
este medicul pe care ar dori fiecare bolnav sa il aiba in preajma.
pe mine m-a operat de 2 ori de hernie inghinala, pe soacra mea a operat-o anul trecut , o operatie mult mai complicata.
l-am recomandat si altor prieteni si spun acelasi lucru despre dansul.
ii doresc multa sanatate si fericire pentru ca a salvat multe persoane.
este unicat.

Tatiana Istin

Am fost operata laparoscopic de acest medic extraordinar pentru o hernie ombilicala. sunt extrem de multumita de dl doctor si pot sa il recomand cu incredere. am ajuns in america la fiica mea si am mers la un control de rutina. medicii de acolo m-au intrebat unde am fost operata. procedeul folosit de dl doctor bulca este unul care se face in usa. inca o data multumiri dle doctor..

Medic

Un om extraordinar si un medic de exceptie. ma consider norocoasa ca era in garda atunci cand am ajuns la spital. ii multumesc din suflet.

Florina Anghelus

De departe cel mai bun medic chirurg,maini de aur alaturi de echipa minunata!!!multumiri enorme si mii de aprecieri!!!dumnezeu lucreaza prin oameni,in cazul domniei sale!va multumim din suflet ca existati!

Utilizator Sfm

Recomand cu caldura celor care au nevoie de un medic chirurg!! jos palaria si multumesc ptr tot ce ati facut pentru mine!!

Anca Pruteanu

Fata de domnul doctorul capelletti francesco am tot respectul si consideratia pentru ca in data de 25 10 2013, a avut rabdarea necesara -4,30 ore – sa l opereze pe tatal meu si a facut tot ce a fost posibil ca sa fie bine, numai ca boala a invins….asa a vrut maica domnului si bunul dumnezeu ca tata sa mearga langa mama care ne a parasit si ea in anul 2009 iar pe 30 oct era ziua ei!
apreciez profesionalismul, seriozitatea, amabilitatea si daruirea personalului spitalului floreasca din bucuresti de a salva vieti omenesti
ma declar foarte multumit de serviciile acordate acolo
recomand tuturor romanilor sa l caute pe acest domn doctor in cazul in care au nevoie si sa mearga la el cu inima deschisa si impacata ca face intotdeauna dar intotdeauna si pentru toata lumea aceleasi servicii de calitate…
bravo domnule doctor pentru tot…
va multumesc din suflet….

Raneti Gabi

Un medic foarte bun si un om minunat!

Flori

Am fost operat de hernie inghinala pe cale laparoscopica la Spitalul Floreasca si in urmatoarea zi am fost externat. Recuperarea a fost foarte rapida. Domnul Doctor Francesco Capelletti este un chirurg exceptional si ii multumesc pe aceasta cale.

Dorobantu Ion