Întrebări si raspunsuri

Aici gasiti  lista cu intrebari frecvente care va pot oferi mai multe  informatii pentru eventuale curiozitati. In situatia in care aveti alte intrebari si nu gasiti aici raspunsurile, va rog sa accesati butonul de mai jos ”adreseaza o intrebare” sau sa alegeti varianta de a trimite intrebare pe whatsapp sau email si va voi raspunde cat mai curand.

Cum se fac programarile?

Programarile se fac direct de pe site, accesand butonul CONSULTATII. Exista trei modalitati de programare in functie de preferinta fiecarui pacient. Puteti alege oricare din cele trei variante disponiblie, WHATSAPP, TELEFONIC sau EMAIL  cu mentiunea ca cea mai rapida varianta este programarea prin intermediul WHATSAPP. Este recomandata transmiterea dosarului medical (analize, investigatii imagistice) pentru a grabi procesul de consultatie. Pentru programarille telefonice, in cazul in care nu reusim sa intram in contact la momentul apelului, se va reveni catre dvs. (pacient) in cel mai scurt timp posibil.

Unde au loc consultatiile si interventiile chirurgicale?

Consultatiile au loc la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti – Floreasca, Cabinetul de Chirurgie Generala, in subsolul cladirii principale – intrarea de langa sectia de Primiri Urgente. Mai multe informatii, se pot solicita la intrarea in cladire de la personalul de paza. Interventiile chirurgicale se desfasoara in cadrul Sectiei Chirurgie III, Etajul II al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca. Toate detaliile referitoare la interventiile chirurgicale se vor stabili in cadrul consultatiei, atunci cand se vor analiza si discuta toate optiunile disponibile, din care se va alege si explica cea mai buna varianta in functie de istoricul si dosarul medical prezentat.

Documente necesare

Documentele necesare pentru consultatie sunt:

-Bilet de trimitere de la medicul de familie

-Card de sanatate

-Carte de identitate (Buletin)

-Dosarul medical cu investigatii existente (daca exista).

-Adeverinta de salarizare de la locul de munca sau talon de pensie.

Care este procedura la internare?

Internarile se fac de obicei dimineata (07:30-08:00), prin prezenta la Biroul de Internari din cladirea principala, intrarea de langa sectia de Primiri Urgente. Internarea se face pe baza Biletului de internare emis in urma consultatiei, bilet care  se va regasi la Biroul de Internari.

Pasul urmator este efectuarea unui test rapid antigen COVID19, toate indrumarile necesare fiind oferite de catre personalul responsabil.

Daca testul Covid19 este negativ, pacientul este trimis pentru recoltarea analizelor de sange si pentru efectuarea altor investigatii: (ecografie abdominala, radiografie pulmonara si abdominala simpla, EKG), apoi este condus de catre brancardier catre Sectia Chirurgie III. etajul II.